En sommar i hampans tecken
Vilken fantastisk sommar vi har haft! Det har inte bara varit ett fantastiskt väder – vi har också levt och andats hampa mest hela tiden.
Framförallt har vi lagat och låtit olika personer, i tid och otid, fått smaka på våra produkter med hampa. Vi har lagat allt ifrån pajer, såser, dressingar, svamp och hampaburgare, falafel till glass med whiskey och hampa, syltgrottor (med hampa och blåbär från bär i bygden såklart) och massa massa annat. Ibland har vi haft tid att dokumentera och göra små filmer, men oftast har tiden rusat iväg. Inom kort ska vi dock uppdatera här på webben med våra olika recept. Håll utkik! Ett litet urval av allt vi testat, lagat och bjudit på ser ni här.
Vi har varit på många olika platser, mässor och officiella tillställningar för att sprida ordet om hampan. Östisas loppisrunda. byns midsommarfirande, Bjurholmsdagarna, hampakafé, sy och hantverksfestivalen i Umeå, Brännlands hantverksmässa. För att inte tala om all släkt och alla vänner som behövt äta hamparecept som ännu inte förfinats till sin fulla potential.

På Bjurholmsdagarna



Vi har också sytt kläder, bland annat gjort t-shirts med tryck till vårt hampakafé


Och så har vi naturligtvis nätverkat! Bland annat genom studiebesöken vi gjort, men också på Noliamässan och genom vårt kafé där flera sällskap reste från Jämtland för att komma och prata Hampa! Väldigt väldigt roligt!


